Προϊόντα Ποδολογίας Podopharm

///Προϊόντα Ποδολογίας Podopharm

Η εταιρεία PODOPHARM Sp z .oo με έδρα την Πολωνία είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές του 2014. Αποστολή της είναι η μεταφορά καινοτόμων λύσεων για την ανάπτυξη της ποδολογίας και της ποδιατρικής.

Η PODOPHARM PROFESSIONAL & PODOPHARM MED είναι σειρές επαγγελματικών προϊόντων, οι οποίες αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους Ποδιάτρους. Τα προϊόντα δοκιμάστηκαν δερματολογικά και έλαβαν θετική γνώμη για χρήση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους διαβητικούς ασθενής στους οποίους απαιτείτε περισσότερη φροντίδα στα κάτω άκρα τους. Όλα τα προϊόντα συμπεριλαμβανομένου και τα προϊόντα επαγγελματικού πεντικιούρ είναι προς χρήση σε διαβητικούς ασθενής. 

Η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώθηκε στην κλινική εφαρμογή και στις αισθητικές δοκιμές που διενεργήθηκαν από ανεξάρτητο εργαστήριο.

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για την Ελλάδα και την Κύπρο με μοναδική εξουσιοδοτημένη διανομέα την Ποδολόγο Παρζιάλη Αναστασία.

Αναφέρονται στην Ευρωπαϊκή Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων αριθ. 1223/2009 .

Επισκεφτείτε το e-shop της Podopharm

Η εταιρεία παρέχει ένα καινοτόμο σύστημα διόρθωσης των νυχιών το Podobrace. Ένα προσωρινό εμφύτευμα προστατευμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό Ρ.406708 για τη διόρθωση της ονυχοκρύπτωσης και της είσφρυσης νυχιών. Το σύστημα Podobrace αποτελείται από τρία μέρη, δύο βραχίονες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα του νυχιού και ένα συνδετήρα για την ένωσή τους. Είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, πιστοποιημένο με CE. Είναι διαθέσιμο μετά την ολοκλήρωση της εξειδικευμένης εκπαίδευσης που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το σύστημα Podobrace μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο από γιατρούς, νοσηλευτές, ποδολόγους / ποδιάτρους και κοσμητολόγους μετά την ολοκλήρωση της εξειδικευμένης εκπαίδευσης. Τέτοιες εκπαιδευτικές συνεδριάσεις οργανώνονται στην Ελλάδα από την Παρζιάλη Αναστασία ως μοναδική εξουσιοδοτημένη διανομέα των προϊόντων PODOPHARM στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Podobrace

2019-05-01T22:18:36+02:00